ΧΟΝΔΡΙΚΗ

Η επιχείρηση ΗΛΙΑΣ  Γ. ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗΣ  (LKmoda by Luis Kallianiotis) επιλέγει και εισάγει από αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού, για τους πελάτες της προϊόντα υψηλής ποιότητος και αισθητικής για να τα διαθέσει και στη Χονδρική Πώληση σε επαγγελματίες και καταστήματα, με σκοπό τη συνεχή ανανέωση των προϊόντων της.

 

Με την είσοδο σας στο site παρουσίασης των προϊόντων της επιχείρησης μας www.lkmodashop.gr,  βλέπετε τα προϊόντα που έχουμε διαθέσιμα χωρίς τιμές. Για να εμφανιστούν οι τιμές πρέπει να μπείτε στη Δημιουργία Λογαριασμού που βρίσκεται στο πάνω μέρος του συνδέσμου και να βάλετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας, το email και κωδικούς ώστε να γίνει ο έλεγχος και να εγκριθεί ο λογαριασμός.

 

Κατόπιν αφού θα έχει δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας θα μπορείτε εύκολα πλέον να μπαίνετε στη Σύνδεση Λογαριασμού που βρίσκεται στο πάνω μέρος του συνδέσμου και με τους κωδικούς σας να βλέπετε άμεσα προϊόντα και τιμές.

 

Για να αγοράσετε από το κατάστημά μας προϋπόθεση είναι οι αγορές σας να είναι άνω των 100€ (μη συμπεριλαμβανομένου του φπα).

 

Για ερωτήσεις ή παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω:

  • Email: igkallian@gmail.com
  • Τηλεφώνων: 6977612405 & 2105232043
  • Viber: 6977612405
  • Messenger: ilias kallianiotis
  • WhatsApp: ilias kallianiotis

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ: www.lkmodashop.gr