ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΛΛΑΓΕΣ

Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που παραγγείλατε εντός 14 ημερολογιακών  ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να το αντικαταστήσετε με οποιοδήποτε άλλο προϊόν επιθυμείτε.

 

Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση χωρίς να έχουν αφαιρεθεί καρτελάκια και να έχει καταστραφεί η  συσκευασία του.

 

Τα επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό πώλησης (απόδειξη), το οποίο θα εσωκλείεται εντός του δέματος.

 

Εάν η αιτία αλλαγής οφείλεται στους δύο παρακάτω λόγους τότε η επιστροφή γίνεται με χρέωση της επιχείρησής μας.

1) Παραλάβατε διαφορετικό προϊόν από αυτό που καταχωρήσατε στην παραγγελία σας.
2) Παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν.

 

Εάν η αλλαγή αφορά άλλο λόγο τότε τόσο το κόστος των μεταφορικών όσο και το κόστος νέας αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Και στις δυο παραπάνω περιπτώσεις η επιστροφή γίνεται με τη μεταφορική εταιρεία  ACS COURIER

 

Σε περίπτωση που η νέα παραγγελία έχει μεγαλύτερη αξία από αυτή που έχετε ήδη πληρωμένη, τόσο τα έξοδα αντικαταβολής όσο και η διαφορά που θα προκύψει επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

 

Η επιστροφή προϊόντος γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με την επιχείρησή μας στα ακόλουθα τηλέφωνα 210 5232043 & 6977612405 ή στέλνοντας email στο igkallian@gmail.com εκφράζοντας το πρόβλημά σας και μιλώντας αποκλειστικά και μόνο με τον υπεύθυνο ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗ.